پارچ

تاريخ : ۱۳۹۰/۰۷/۰۳ | نويسنده : هادی ساوری | بازدید : 1358

پارچ همان قوطی سم می باشد، که چوپانان آن را از کشاورزان تهیه می کنند. برای سالم سازی و ضدعفونی این ظرف چند بار آن را با آب جوش می شویند و بعد از آن، برای تهیه چای از آن استفاده می کنند. شاید به نظر عده ای این ظرف، خطرناک و کشنده باشد، اما کسانی که یکبار طعم چای با پارچ را چشیدند؛ این چای را خوشمزه ترین چایی دنیا می دانند. لازم به ذکر است که اکثر چوپانان کشورمان، از این ظرف استفاده می کنند.

یک پاسخ به “پارچ”

  1. هادی جان سلام…
    تبریک میگم
    وبسایتتون زیباست ولی خیلی جای کار داره…
    موفق باشی دوست من
    اگه زحمت نیست حیدرآباد رو هم تحویل بگیر و لینکش کن..
    قربونت برم